Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Akne


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ivona117

29.11.2016. 18:30

Postovani!Prije dva mjeseca pila sam lyindinette 20 te buduci da sam cijeli mjesec blago krvarila obratila sam se ginekologici te mi je savjetovala da prestanem s uzimanjem druge kutije.Buduci da su mi se par tjedana prije uzimanja prve kontracepcijske pilule poceli pojavljivati pristici sto nikada do sad nisam imala tijekom tog mjeseca uzimanja lice mi se uzasno pogorsalo.Ginekologica mi je preporucila odlazak kod dermatologa da mi propise Diane 35.Tako sam i postupila te sam ih pocela piti od prvog dana menstruacije,no blago krvarenje i dalje je prisutno te me je strah da cu opet cijeli mjesec imati smeđi isjecak pomijesan s krvlju.Sada je vec 10.dan od kada ih uzimam.Akne vise nisu tako strasne i vidi se vec sad ucinak tableta,no zabrinjavaju me ta ucestala krvarenja.Strah me je da s prestankom tableta akne jos vise pocnu izbijati,a taman se je lice malo smirilo

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

30.11.2016. 20:00

Za krvarenje postavite pitanje na forumu ginkologija, a Diane 35 nisu primarno terapija za akine. Njih se može staviti pod kontrolu i dermatološkom terapijom.