Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


AKNE IMITESERI


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

polar8

11.10.2007. 22:50

Ne znam kome se obratiti i stvarno trebam pomoć, imam 25 godina i lice mi je katastrofa imam i akne i mitesere već je daleko pubertet iza mene a ja se još borim sa masnom kožom i sa problemima kkao akne i miteseri, bila sam kod mnogih kozmetičara i nitko mi ne može pomoći dugoročno, lijepo molim da mi netko preporuće dobrog dermatologa. Isprobala sam skoro pa sve moguće prparate za problematićnu kožu i ni jedan se nije pokazao uspješnim, laik sam u tom pogledu ali možda postoji mogućnost nekakvog hormonalnog poremoćaja. Molim vas za savjet!

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

05.01.2008. 04:20

Poštovana!

Potrebno je provjeriti hormone štitnjače i spolne hormone te UZV jajnika,KKS,jetrene probe,transaminaze,koagulogram,kolesterol,trigliceride,test na Helicobacter pylori.Sa nalazima se treba javiti nadležnom dermatologu koji će prema kliničkoj slici i nalazima odrediti najbolju terapiju za Vas.
Sigurna sam da rješenja ima,ali niti jedno nije toliko brzo koliko bi pacijenti to željeli.
Pozdrav!