Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 249 | Broj poruka: 1285

Borna Pavičić, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Akne na bradi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

bloondina7

25.01.2016. 22:25

Poštovani, tek negdje oko 17te godine počeli su mi se pojavljivati prištići na bradi. S vremenom je postajalo sve gore i gore, do razine da je toliko upaljeno da mi se cijelo područje brade crveni. Međutim, na ostatku lica ništa, eventualno tijekom PMS-a pokoja, ali ništa strašno. Pokušala sam svakakve kreme, pilinge, čitala recenzije, probala samo prirodnom kozmetikom, pripravcima, ali nikakve promjene. Jedino što je malo smirilo situaciju bila je krema od puževog gela. Prijateljica mi je rekla da probam njezin klamicin ili klindamicin, tako nešto, i to mi je doslovno preko noći posušilo te aktivne, međutim, tada stanje nije niti bilo toliko strašno. Znate li zašto se pojavljuju samo na bradi i bi li trebala probati neke tablete? Hvala Vam unaprijed.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

26.01.2016. 10:00

Moguće je da se akne javljaju domimantno na bradi. Ne znam na koje tablete mislite, ali njih može propisati samo liječnik na pregledu.