Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 249 | Broj poruka: 1285

Borna Pavičić, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Pomoc!! (pore,akne na bradi)


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivanaaa111

13.01.2016. 20:10

Postovani,

Imam problem sto se tice lice, dosta su mi izrazene pore na obrazima te celu. Takoder imam i akne na bradi koje su uvijek prisutne (ponekad se napravi koja potkozna akna ali ne precesto). I kao da imam sitne bobuljice po cijelom licu ali nisu crvene, ni previse izrazene, dodirom se osjete a na svjetlosti su dosta vidljive.

Vrlo sam pazljiva sto se tice brige za lice, ali nisam nesto posebno eksperimentirala nikada. (redovito umivanje dva puta dnevno sa sapunom, jednom tjedno piling te povremeno maska)

Molim Vas savijet s cime bi mogla tretirate te pore da mi budu manje vidljive (jer znam da ce to uvijek biti prisutno) i ako znate proizovd s cime bi mi akne i bobuljice nestale (ako je moguce)

Lp.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

14.01.2016. 21:55

Terapija za akne se treba odrediti na dermatološkom pregledu. Ne postoji jedan učinkoviti preparat ili lijek za sve. Za "pore" bi možda pomogli površinski kemijski peelinzi.