Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1365

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


akne na prsima


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mire

27.01.2006. 13:20

imam 21 godinu.akne su mi se pojavile prije oko 4 godine.od tad se stanje nije poboljsalo ni malo a nisam se toliko trudio jer sam mislio samo ce to proci.ali nije.vec par mjeseci idem u teretanu i namjeravam da pocnem da pijem dynamitize elite whey protein al me strah da mi se stanje ne pogorsa.nikad nisam imao akne po licu ni po ledjima,ni najmanje pristice nisam imao.al to sto imam na grudima vec me pocelo pravo smetati.a ja mislim da je to uzrokovano nepravilnim rastom dlacica.rijetko se pojavi gnoj i ja to stisnem i uz gnoj izadje ponekad i 3 male dlacice koje su tek bile u razvoju,ako mogu tako da kazem.
zamolio bi vas da mi kzete jeli moguce da mi protein pogorsa stanje i jeli moguce da zbog njega pocnem dobijati akne(P.S-prije sam isto pio malo proteine i nisam nista primjetio),i sta da radim sa ovog sto imam na prsima.unapred zahvalan

s postovanjem,,,

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

14.02.2006. 22:22

Poštovani Mire!

U stručnoj literaturi spominju se tzv. body building acne koje nastaju nakon uzimanja tzv.anabolika tj.steroida koji imaju androgeni učinak što znači da povećavaju produkciju loja m,te potiču nastanak seboreje i acne.Ako im se dodaju vitamini B (B1,B6,B12) klinička slika se može pogoršati.Dakle,mnogi mladi ljudi u želji za povećanjem mišićne mase koriste različite proteinske pripravke,ali prije upotrebe trebaš provjeriti sastav - anabolne steroide u kombinaciji sa visokim dozama B vitamina ne smiješ uzimati!

Pozdrav!