Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


geomycin


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

elizabeth

28.06.2006. 01:38

Poštovani!Imam 21 godinu i već 5 godina problema s aknama, seboreom...sve sam probala, od tretmana, diane35, svakakvih proizvoda za čišćenje, kreme...užas...Prije tjedan dana sam dobila geomycin-čula sam od nekih ljudi da pomaže, meni je to zadnja nada!Zanima me jel nakon 3-6 mjeseci akne i miteseri trajno nestaju ili će se opet pojaviti?jednoj prijateljici je lice potpuno čisto od prestanka uzimanja antibiotika, a nakon toliko pokušaja i razočarenja me strah da mi ni geomycin ne može trajno pomoći??????i pošto je ljeto i idem na more krajem srpnja-zanima me hoče li biti kakvih problema jer mi je doktorica rekla da se ne smijem sunčati i kvarcati pa ne znam jel to samo vrijedi za prekomjerno sunčanje i kvarcanje ili smijem bar malo biti na suncu pošto ipak idem na more-do tada ću piti po jednu tabletu na dan???molim Vas pomozite!unaprijed zahvaljujem

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

02.07.2006. 11:26

Poštovana Elizabeth!

Geomycin je odličan lijek i može ti pomoći ,ali on nikako nije zadnja nada budući još ima lijekova koje očigledno nisi isprobala!
Uz Geomycin se moraš maksimalno čuvati sunca-ja predlažem da se uopće ne izlažeš suncu - tijekom liječenja!
Ukoliko ti se stanje popravilo ,a ideš na more ,nabolje je da za to vrijeme prekineš liječenje sa Geomycinom!
Kada se vratiš sa mora javi se u moju ordinaciju1
Pozdrav!