Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Klimicin T


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

31.03.2007. 10:55

Zanima me koliko dugo se može koristit Klimicin-T u otpini, jer već nakon tjedan dana mi je taj antibiotik pokazao rezultate kakve nisam imao ni s jednim ljekom tokom 4 godine odkada imam akne i seboreju. Tj, nakon sam manje od tjedan dana korištenja maknio mi je sve akne sa povrišne lica(gdje sam i samo nanosio), tu je još crvenilo i mnogo toga drugoga, no jako sam zadovljan njime, pa me zanima koliko se može korstiti( na uputstvima ne piše koliko točno)?

P.s. Zaista je super ljek jer ne muči(kao masne kreme, gelovi, losioni), tj, lako se nanosi, ko da vodu stavljaš na lice, i brzo ga koža upija, svima sa problemima akni bi ga preporuči, ja ga stvaljam 2,3 puta dnevno.

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

02.06.2007. 23:55

Poštovani!
Klimicin T je lijek - antibiotik klinidamicin za lokalnu primjenu ,a postoji u obliku gela ili otopine.Može se korisititi duže vrijeme, iako je dužina liječenja uvijek povezana sa kliničkom slikom-to znači da se prestaje koristiti kada se upalne promjene na koži smire-tada se treba nastaviti primjena pripravaka za njegu kože!
Pozdrav!