Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


miteseri


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ana

12.05.2006. 16:59

postovani! da li postoji krema malo jaca od differin gela,u pocetku mi je on odgovarao al htjela bi probati nesto iz te skupine samo jace(kakva je eudyna krema??),pod kojim nazivom se moze u ljekarni naci tako neko jace sredstvo???inace imam uglavnom problema samo s miteserima,kadkad mi izbije nesto strasnije al uglvnom je dobro,jer sam prije oko 2godine pocela uzimati diane 35..medutim jednom sam prestala na dva mjeseca i stanje mi se prilicno pogorsalo pogotovo na ledima...sto to znaci da svaki put kad ih prestanem piti,da ce se pogorsati,malo me i hvata strah buduci da ovisim o tim tableticama,jer kad ih prestanem piti bude uzas...kako da stabiliziram stanje bez njih? pomazu mi i za ciklus jer mi je s njima redovit,a bez njih ga ni nemam po 2 mjeseca...zahvaljujem i pozdravljam s postovanjem!

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

24.05.2006. 09:00

Poštovana Ana!

Diane 35 se obično daju kod bolesnica koje osim akne imaju neredovit ciklus,policistične jajnike,pojačanu dlakavost,daju se različito dugo,ali u većini slučajeva godinama.
Bilo bi dobro učiniti pregled kod ginekologa te se ev. dogovoriti o
uzimanju kontracepcije novije generacije.
Differin gel je odličan lijek,a i Eudyna ti može pomoći kod takvih akne koji ti opisuješ.

Pozdrav!