Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


pravilna njega?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Kristina13

17.10.2007. 10:00

Dobra večer! Želim postaviti pitanje vezano za stanje kože na bradi; naime, koristim gel za pranje lica +dnevnu emulziju. Prije sam koristila Sebium gel s kojim sam bila izuzetno zadovoljna, ali nisam s ambalažom pa isprobavam novi- Rocov;uz njega kupujem i emulziju i oboje koristim ujutro i navečer. Odjednom primjećujem da mi je koža na bradi suha,gruba (ali se još ne peruta). Započinjem i terapiju Eudynom (po Rocu!) jer mi je koža sklona aknama i okarakterizirana kao masna. Je li problem u gelu ili mi koža ipak nije toliko masna pošto imam osjećaj da je isušena ili da ide ka tome da bude?
Puno hvala!

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

04.01.2008. 22:55

Draga Kristina!

Šteta je mijenjati preparat za njegu koji ti odlično odogovara samo zato što ti se ne sviđa ambalaža!
Prhutanje kože je često znak da je sredstvo koje koristiš efikasno,ali bi se trebala prilagoditi primjena u smislu možda rjeđe primjene-znači ne 2 x dnevno nego samo 1x dnevno ili možda svaki drugi dan. Nakon primjene Eudyna kreme
uvijek se javlja prhutanje,a ponekad i svrbež i peckanje-zato se ona primjenjuje postepeno -u početku 2x tjedno navečer,zatim 3x tjedno ,a tek kada se koža privikne na njeno djelovanje može se primjeniti svaki dan.
Pozdrav!