Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Roaccutane, moj izbor!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Paola 27

08.11.2007. 08:20

Poštovanje,
Prve akne sam dobila u dobi od 22 god-brada i čeljust, korištenjem diane35 i posjeta derm. moj problem je nestao nakon otprilike 4-5 mj, uzimala sam diane 1 god. Nakon par mjeseci ostala trudna s jednim i drugim djetetom i nisam imala problema oko 2,5 godine.No nemani su se vratile na istom mjestu, uzela sam kao kontracepciju yasmin i sad neznam da li će on pomoći- pijem oko 2 mjeseca.Naime akne su potkožne, bolne i dosta velike.Uskoro se spremam kod derm. i namjeravam ju pitati za roaccutane.Da li je oko 4-5 potkožnih akni s jedne strane brade i čeljusti i isto tako i sa druge dovoljno da mi dr. prepiše taj lijek s obzirom da to nije jučerašnji problem, već nešto što me muči duže vrijeme?Puno hvala

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

04.01.2008. 22:20

Poštovana Paola!

Uz Yasmine može doći u obzir i liječenje Roaccutanom,osobito ako su akne dugotrajan problem kojega hormonski lijekovi nisu uspjeli sanirati .Javite se vašem dermatologu koji će uz provjeru svih laboratorijskih i anamnestičkih podataka sigurno dati pravi savjet o ev. liječenju Roaccutanom.
Pozdrav!