Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


alergija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

slulic

07.03.2007. 15:10

Nikada nisam bila na detaljnijim alergološkim testiranjima. Osnovnim pregledom utvrđeno mi je da sam alergična gotovo na sve- ambroziju, kućnu prašinu, grinje, perje, pelud itd. Pijem rinolane. Od prije 3 godine počela sam dobivati kožne reakcije koje jako svrbe na neke gelove za tuširanje, kreme, a posebno na deodorante. Pazuhe tako često moram mazati belodermom. Jako mi je teško pronaći odgovarajući kozmetički proizvod za sebe, iako mi je doktorica rekla da idem sistemom eliminacije dok ne pronađem onaj koji mi najviše odgovara. Da li postoje testovi kojima bi se točno vidjelo što moram izbjegavati?

Darko Richter, dr. med.

15.03.2007. 20:10

Postoje, treba ići na dermatologiju, i tamo se dati istestirati. Imate i forum za dermatologiju ovdje na Cybermedu. Inače, jedan od načina jesti i taj da malo popustiti u redovitoj higijeni, osim običnog pranja neutralnim sapunom, i vidite je li to uopće od toga što vi mislite.