Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 928 | Broj poruka: 5366

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Kašalj


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

tajana25

06.04.2022. 15:35

Poštovani!
Molila bi vas mišljenje ako je moguće..naime djete sada četiri godine od petog mjeseca ima uzastopne bronhitisa i laringitise te alergiju na jaja koja je ustanovljena prick testom.Djete je na ventolina i pulmicorta od petog mjeseca života po potrebi,a fliksotid ima u terapiji već dvije godine konstantno,u jedanaestom mjesecu prošle godine smo operirali i treću mandulu ali stanje se ne poboljšava..prošli tjedan smo završili na hitnoj zbog napadaja suhog kašlja gdje joj je saturacija nakon ventolina bila 87%njoj krene sa curenjem nosića i kašljucanje pa završi eto tako kako završi sa kroničnom upalom gornjih dišnih puteva.
Za dijagnozu još ne znamo koja joj je jer se i dalje vodi kao nespecificirana.
Molila bi vas za mišljenje dali je djete jednostavno takvo da kad krene bolest da se razboli na najjače ili po vašemu ima naznaka da bi bio nekakav oblik asme.
Unaprijed hvala na odgovoru

Darko Richter, dr. med.

06.04.2022. 17:25

Odgovorio sam vam pod PITANJE ZA DRA RICHTERA, gdje ste postavili isto pitanje. Ako je dijete sada već 5 godina, onda mu treba dati i dalje sve preko BABYHALERA, ali treba maknuti masku, i davati preko usnog nastavka, tako da dijete zagrihe usni nastavak Babyhalera, da ga obuhvati usnicama i udiše lijek iz pumpice. I pumpicu prije stvjanja u Babyhaler treba dobro protresti.