Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


problem sa disanjem


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nika1

02.11.2008. 05:25

Moji problemi sa disanjem, poceli su intezivno pre dve godine. Pocetkom maja osetila sam otezano disanje i bol u bronhijama, da bi to sve bilo propraceno kasljem. Shvatila sam da me kasalj u tom periodu prati vec godinama, ali sam pogresno lecena od upale sinusa. Bol u bronhijama javlja se sve cesce, ne tako intezivan kao prvog puta, svaki put pracen oticanjem lica, saka i strahovitom nervozom, pa cak i panikom. Primetila sam da mi se sve to desava pred kisu kada duva vetar.
Pre 6 godina radila sam alergo test i ustanovili su mi alergiju na grinju, prasinu i budj. Unapred hvala na odgovoru.

Darko Richter, dr. med.

02.11.2008. 12:30

Koje je vaše pitanje?
Prije no što mi to otkrijete, malo se koncentrirajte i ispišite mi dijagnoze pod kojima ste liječeni, kao i terapiju koju ste dobivali, i kako vam je bilo s tom (tim) terapijom(-ama).

nika1

02.11.2008. 19:45

Pre par godina kada sam prvi put osetila probleme i otisla kod alergologa preporucen mi je pressing po potrebi. Koristim ga i sada, ali efekat bas ne osecam. Interesuje me da li su simptomi koje sam navela, alergiske prirode, i da li uzimam odgovarajuci lek.

Darko Richter, dr. med.

02.11.2008. 22:20

Vi se nešto igrate skrivača, nećete mi odgovoriti što sam vas pitao.
Kada mi to kažete, mogu i jav vama pomoći.