Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 928 | Broj poruka: 5366

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Vakcine i alergija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

123zorica

15.06.2020. 16:10

Postovani dr trbala bi dobiti vakcinukoje se dajua medecinske radnike Ne znam tacnokoje cula sam nesto okohepatitisa Aili B Inace imam hronicnuurtikariju Ali nisu nasli na sta sam alergicna Ukupni iGe je bio 6 za sad testovi iz krvii na ruci nisupokazali nista hvala bogu Aliirtikarije izlaze ponekad Da li smijem da se vakcinisem Da li je to. bitnoza vakcine

Darko Richter, dr. med.

16.06.2020. 00:35

Bitan vam je hepatitis B, a nije na odmet niti hepatitis A, mada ste se njime najvjerojatnoje prokužili još u dječjoj dobi. U Hrvatskoj do 10. godine skoro svi se prokuže. Kronična urtikarija po definiciji nama veze s alergijama. To ja autoimuna bolest. Cijepiti se možete.

123zorica

17.06.2020. 15:10

Postovani dr Hvala vam na savjetu Danas sam bila kod tog dr Predlozio mi je isto sto i vi Da je bolje da primim kombi vakcinu za hepatitis B i A .i ja sam pristala Samo moje pitanje je sad Poslije vakcine mi se pocelo vrtjeti u zatioku i mucnina Prosla je brzo Naravno da imam bas jak strah od svake igle Pasam prepostavila da je od tpga Proslo je da bi se evotri sata nakon vakcine svako malo pocelo d a rti i steze zatiok Ne znam ima li to. Eze sa vakcinom Danas sam prije no sto sam otisla kod dr imala masazu vrata....Moje pitanje je samo da li mogu mucnine i toda s ezatiok steze i cijela glava. Rti od. Akcine ili je ioakod straha i masaze sto sam imala Hvala vam puno

Darko Richter, dr. med.

17.06.2020. 21:20

To su većinom psihogene reakcije, a to ste i sami naslutili, i nemaju veze sa sadržajem injekcije koju ste dobili. Da su vam dali fiziološku otopinu, s natpisom neke vakcine, reagirali biste slično. Samo se cijepite i ne komplicirajte.