Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


astmaaaa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

astma

05.06.2009. 15:45

Ovako imam jedno pitanje već sam slala al neznam di je ta poruka pa sam napravila temu.. od moje frendice kći ivana ide 5raz. i ona je imala utakmicu na kojo su izgubili, al ona se i onako nije nadala pobjedi i jednu curu maju su izbacili iz ekipe i ta se cura rasplakala i ivana je nju oponašala kako je ona zvala svog tatu i jedna cura lana ošla je kod maje i lana je njoj sve rekla. maja se ošla kod ivane i derala se na nju i ivana je otišla plakati, a lana je otišla kod ivane i izderala se anju kao šta ti imaš plakati ti si nju izbacila i oponašala je i ona je to priznala i ivana je naslonila glavu na grmlje i plakala . nakon 10 min ivana je dobila napadaj. i počela se je gušiti. i sada to pitanje zbog čega je ona dobila napadaj??????? molim vas odgovorite jer je hitno......

Darko Richter, dr. med.

05.06.2009. 17:30

Ne bih znao ovako iz daleka. Pogotovo ne znam što je to "napadaj", i pto je to "gušenje". To bih ja morao vidjeti, ili barem pregledati tu Ivanu. Ja li ona ranije zna da ima astmu, ili tako nešto? Ili je ovo prvi puta "napadaj"?