Astma


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 202 | Broj poruka: 1671

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Student u Zagrebu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

saturn17

15.09.2009. 10:00

Moj sin ove godine kreće na faks u Zagreb. Ima bronhijalnua astmu već 2 g. Uzima Alvesco i dobro mu je. Zanima me gdje bi on u slučaju naglog pogoršanja bolesti potražito pomoć. Njegov pulmolog mi je rekao da na Jordanovcu postoji hitna medicinska pomoć za takve situacije. Zanima me je li to točno i da li pri tom treba imati uputnicu svog liječnika. Hvala na odgovoru.

Darko Richter, dr. med.

16.09.2009. 19:55

Ima Klinika za plućne bolesti Jordanovac, Klinička bolnica dubrava, Klinička bolnica Sestre milosrdnice i Opća bolnica Sv. Duh i Soecijalna bolnica za plućne bolesti odraslih u Rockefellerovoj ul.. Svi oni imaju hitnu internističku ili pulmološku službu, u koje se vaš sin može javiti, i bez uputnice. A postoji i studentska poliklinika gdje se dobiva svog doktora dok si student (Trg žrtava fašizma).Ako je to slučajno dokinuto, javiš se prema mjestu stanovanja kome već primarnom (obiteljskom) doktoru hoćeš. Ne vidim problem.