Epilepsija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 131 | Broj poruka: 335

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


suspp epi


Autor Poruka

marijana76

08.12.2007. 02:35

moj sin je imao jedan napad, nakon kojeg su mu urađeni lab.nalazi, pregled očiju i EEG. sve je u redu osim EEG. u zaključku stoji: diskretno žarište lijevo iritativne promjene obostrano. Liječnik mu je odredio terapiju Tergetol 200mg, inače on je star 9 godina, i zdravo je dijete. u obitelji nema sličnih bolesti. Da li je liječnik možda prerano odlučio da počne sa terapijom antiepilepticima.? Rekao je da CT i MR još nisu potrebni, možda naknadno da mu se naruče, nakon kontrole krvi u kojoj se ustanovljuje postotak lijeka u krvi.

Jelena Bošnjak, dr. med.

30.06.2008. 20:45

Poštovani, budući da nemam uvid u medicinsku dokumentaciju tešto je reći o kakvoj se vrsti epileptičkog napadaja radilo. Mislim da bi trebalo ponoviti nalaz EEG-a te učiniti neuroradiološku obradu. Vaš neurolog je ocijenio da je potrebna terapija te smatram da terapiju treba uzimati redovito, a naknadno će se vidjeti da li je terapija dobra i u kojoj dozi.