Epilepsija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 131 | Broj poruka: 335

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


trazim savet


Autor Poruka

vlada

11.11.2007. 10:10

Mojoj sestri je konstatovana epilepsija u pre pola godine,ona je u kasnim dvadesetim,preporucen joj je lek eftil i receno joj je da je moguci side efect privremeno opadanje kose koje bi tebalo trajati oko par meseci.Problem je sto se opadanje kose ne povlace nego jos uvek traje ,posle 4 meseca od pocetka uzimanja leka.Ona je veoma uplasena da ce totalno ostati bez kose.Dali bi ona trebala uzimati neki drugi lek ili mozda posta postoji neka alternativa jakim lekovima.Ukolilko imate nekih informacija u vezi toga molim vas da podelite samnom,unapred veoma zahvalan Vlada

Jelena Bošnjak, dr. med.

30.06.2008. 20:45

Poštovani, opadanje kose je jedna od nuspojava Na-valproata, no smatram da se dugotrajno opadanje kose može uzeti u obzir kao indikacija za zamjenu lijeka. Ukoliko se opadanje kose ne prestane epileptolog će ocijeniti da li zamijeniti lijek i koji drugi lijek uvesti.