Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


antioksidansi


Autor Poruka

dragon

16.02.2009. 10:10

Prije nekoliko mjeseci poceo sam uzimati snazne antioksidanse onako zbog zdravlja ,i nedugo potom mi se i vratila erekcija tada još nisam znao povezanost s antioksidansima. I onako niko sretniji od mene zaboravih na tablete no medjutim gotovo istovremeno nestala je i erekcija .
Dakle nije trebalo biti previse pametan da se skuzi povezanost.
Sada me stvarno zanima povezanost antioksidansa sa mojom erekcijom, da ne reklamiram proizvod(koji i nije jeftin) uglavnom kažu najaci prirodni antioksidans u RH.

























Antun Gršković, dr. med.

16.02.2009. 12:25

Antioksidansi blagotvorno djeluju na mnoge organske sustave našeg tijela koji su podložni oštećenjima slobodnim radikalima.
U fiziologiji erekcije bitan je uredno funkcionirajući vaskularni sustav i endotel krvnih žila koji je zadužen za otpuštanje dušičnog oksida (NO). Kod kroničnih bolesti i metaboličkih bolesti može doći do oštećenja tog endotela slobodnim radikalima. Antioksidansi sprečavaju taj proces.
Dakle antioksidansi se također preporučuju u terapiji ED. Ako ste bili zadovoljni učinkom preparata preporučam da ga nastavite uzimati.
Po strukturi vašeg pitanja čini mi se da radi o osobi mlađe životne dobi pa stoga sumnjam da je uzrok vašoj ED kronična bolest.