Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


i ja imam problem


Autor Poruka

little_man

06.03.2008. 18:25

pozdrav svima za pocetak
prije 1 g. mi je dijagnosticirana epilepsija,da krenem,prosle godine sam imao partnericu,prvu,imam 23 godine,erekciju sam imao ali ne potpunu,a ejakulaciju nikako,odnos je trajao po sat i pol ali kraj nikako,tako je to trajalo mjesec dana i onda smo se raspali,normalno pitanja,zasto,kako to i tako,jednostavno nisam mogao reci u kakvom sam stanju zbog reakcije,malo glupo ali eto. Prije 15 dana sam skoro imao partnericu,ljubili smo se i tako dalje ali nismo isli do kraja jer je bilo opet nesto mlohavo,nije bio pristanak za do kraja ali da je i bio ja bih ustuknuo jer jednostavno nije to to,ne znam jesam li dobro objasnio,ako treba jos informacija javite, joj da,imao sam 2 grand mal napada i pijem lamictal 50 mg. i depakine chrono 500 mg. Jel se trebam zabrinjavati,jel stvar u glavi ili....?? Da i ovo kazem,prilikom odnosa se nikada nisam pitao hocu li biti dobar ili nesto takvo,ako pomaze za dijagnozu....!!!! Hvala unaprijed!!!!

little_man

06.03.2008. 21:05

zaboravio sam spomenuti,prilikom samozadovoljavanja imam normalnu erekciju,malo teze dodjem donje ali erekcija tada postoji,mozda i ovo pomogne,hvala!!!