Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


konstantna ejakulacija


Autor Poruka

Bodul

07.03.2009. 10:30

Postovanje,
naisao sam na ovaj portal koji mi se cini vrlo koristan, pa da postavim pitanje za moj problem koji bi volio rijesiti. Dakle imam 23 godine i iza sebe niz seksualnih odnosa s razlicitim partnericama, ali jos nikada u potpunosti s ljubavlju i nikad nisam imao problema, osim povremenih zakasnjelih ejakulacija. Sada sam nasao djevojku do koje mi je stalo i kada smo prvi put spavali skupa dogadjao mi se problem da ejakuliram konstantno, svakih par minuta, s tim da bi se erekcija pojavila i trajala relativno kratko, a i nije bila potpuna. Prijasnji seksualni odnosi su mi najcesce bili nakon burnog izlaska i nekoliko pica, pa je doseg erekcije bio problem, ali kada bi to uspjelo nisam imao problema s preranim ejakuliranjem i odrzavanjem erekcije. Da li je moguce da zbog silne zelje da mi s njom bude posebno nisam uspio u svom nastojanju, koji bi mogao biti razlog tome? Moze li se sto uciniti? Inace o svemu otvoreno pricamo i zna sve sto sam i vama rekao, njoj to ne predstavlja problem, ali meni itekako da.
Unaprijed hvala

Antun Gršković, dr. med.

08.03.2009. 12:55

Kao i uvijek do sada mogu postaviti nekoliko pitanja.
Da li postoje noćne erkecije? Da li postoje jutarnje erekcije? Da li problem postoji kod drugih oblika zadovoljavanja?
Ako je odgovor negativan onda je zaista problem koji imate emocionalne prirode. S obzirom da imate kvalitetan odnos sa sadašnjom djevojkom ne prognoziram da će ovo stanje potrajati neki duži period.
Budući o svemu lijepo razgovarate, napravite od problema zafrkanciju, posvetite više pažnje predigri, tjelesnom kontaktu, poljupcima, neka spolni odnos ne bude imperativ...problem će nestati sam od sebe. Ali vi ste taj koji ne smije biti napet radi toga, a ne biste trebali biti jer djevojka ima povjerenja u vas. Kada prođe napetost stvari će doći na svoje mjesto. A kao druga mogućnost preostaje potporno liječenje sa nekim od PDE-5 inhibitora, npr. Levitra 10mg, s kojom ćete vratiti samopouzdanje. Kada se samopouzdanjje vrati i potreba za lijekom će prestati.