Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem sa održavanjem erekcije


Autor Poruka

sn123

12.03.2009. 19:00

U braku smo 12 godina. Imamo dvoje dijece. Sve do prije tri mjeseca ja i muž smo imali skroz zadovoljavajući seksualni život. Prije tri mjeseca muž koji ima problema sa želucem (nešto sa refluksom) dobio je controloc tab. Nakon par dan je uslijed odnosa izgubio erekciju. Prestao je piti tablete. Od tada pretežno je bilo sve u redu, ali se nekad desi pad erekcije i to kada forsiramo odnos. On kaže da jednostavno pomisli samo da ne padne i to se desi. Ujutro više manje ima erekciju. Oralni odnos funkcionira bez problema. Problem se desi kod seksualnog čina. On kaže da baš kad pomisli na to. Ja sam više luda. Pomislila sam da je problem u meni, pa ja počnem plakat, onda njemu još gore. On je siguran da mu se to prvi put desilo zbog tableta, a poslije jer zna da ja o tome mislim. Inače on ima 34 godine.

Antun Gršković, dr. med.

12.03.2009. 21:50

Controloc jest blokator protonske pumpe, pantoprazol, i ne bi trebao imati utjecaja na erekcijsku funkciju. Pretpostavljam da se prvi puta, kada je došlo do gubitka erekcije kod vašeg supruga, radilo o slučajnosti. Svaki slijedeći puta, erekcijska disfunkcija, bila je posljedica začaranog kruga kojem ste i vi dosta doprinijeli. Upravo onako kako je vaš suprug i opisao-pomisli na gubitak erekcije i upravo to se i dogodi, a vi plačem i nepovjerenjem ne omogućavate da se problem jednostavno razriješi i kod njega izazivate osjećaj grižnje savjesti. 12 g.braka dovoljno je dug period da se ovakve stvari nadiđu i to neka vam i bude obaveza kroz slijedeće vrijeme. Povjerenje, strpljenje,obazrivost i razgovor jedino je što vam sada treba.