Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


molim pomoć


Autor Poruka

mery32

24.10.2008. 10:20

ovako, moj dečko ima problem sa ejakulacijom, naime dok masturbira sve je u redu,svrši bez problema. al kad vodimo ljubav, odnos nam traje ponekad i po sat vremena, erekcija je u redu, ali ne dođe do ejakulacije. međutim, par puta se desilo da je skoro došlo do toga, ali ga je u tom trenu prekinula oštra bol, kratkog trajanja.ne znam što je uzrok tome...

Antun Gršković, dr. med.

26.10.2008. 03:00

Da li nikada do sada nije doslo do ejakulacije tijekom spolnog odnosa?
Ukoliko je nekad doslo, a nekad nije, predlažem da "pratite" da li u raspoloženju (napetost, nezainteresiranost, umor, alkohol...) vašeg partnera ili u položaju u kojem vodite ljubav možete pronaći krivca za izostanak ejakulacije.
Hoću reći, ukoliko se problem ponavlja kod nekog specifičnog raspoloženja trebali biste ili tada izbjegavati odnose ili na neki način dovesti do promjene raspoloženja (opuštanje, razgovor, dodiri) ili se prepustiti drugim vrstama intimnosti koje kod vašeg partnera pale i dovode do ejakulacije.
Ukoliko je problem prisutan uglavnom kod određenog položaja tijekom odnosa onda biste trebali pokušati sa nekim drugim položajima.

mery32

27.10.2008. 10:10

ovako, sexualno smo aktivni oko 3 i pol mjeseca i u tom periodu nije došlo do ejakulacije, ali kad je sam i dok masturbira bez problema nakon 5 do 10 minuta ejakulira. kad smo zajedno nema znakova nezainteresiranosti, naprotiva uživa stvarno. napetosti zbog posla ima i previše. u početku odnosa namjerno odgađa ejakulaciju, pa možda mu to poslije stvori problem. moram reći, da sam ja prva žena s kojom ima odnose, pa možda i u tome leži dio razloga...

Antun Gršković, dr. med.

01.11.2008. 10:15

Pa sve navedeno može dijelom imati uzroka u problemu.
Ali drago mi je za čuti da na početku mora odgađati ejakulaciju i zaista je moguće da se nakon takvog odgađanja "pošemere" neke stvari u glavi i u normalnom tijeku odnosa.
3 i pol mjeseca je već jedan period koji govori da se radi o vezi koja je, može se reći ozbiljnija i lijepo je što imate strpljenja i volje za pomoć svojem partneru, a na koncu i pomoći vašem sexualnom segmentu života.
Slijedeći puta kada imate odnos, onog trena kada on osjeti da će doći do ejakulacije, predlažem da istu ne odgađa. Iako postoji mogućnost da vi tada nećete biti zadovoljeni, neka on nastavi sa drugim oblicima vašeg zadovoljavanja kako biste i vi doživjeli vrhunac. Postepenom igrom, razgovorom, povjerenjem i strpljenjem mislim da će se stvari normalizirati te će on moći odgađati, a potom i imati "timeing" kada ćete i jedan i drugi doživjeti orgazam u pravo vrijeme.

mery32

03.11.2008. 11:10

hvala na odgovorima. zaista bih mu tjela pomoć, a i sebi također, jer se dobro slažemo, i da, veza nam ide u ozbiljnom smjeru. dogovorili smo se idući put da ne odgađa ejakulaciju,ali mene brine to što se već par puta desilo da nakon tog podužeg odnosa, u momentu kad on dođe do vrhunca prekine ga oštra bol u preponama... razgovarali smo da ode liječniku, možda da je u pitanju prostata il tako nešto?

Antun Gršković, dr. med.

04.11.2008. 22:50

O tome je već malo teže diskutirati putem ovog portala, a bez da se napravi klinički pregled.
Predlažem da obavi pregled urologa koji će isključiti mogućnost postojanja preponske kile ili upale prostate.
Neka vaš partner kod svojeg liječnika opće prakse učini osnovne krvne nalaze, urin, urinokulturu te ejakulat bakteriološki. S tim nalazima neka posjeti urologa.
Nadam se da sam vam pomogao svojim odgovorima.