Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


molim savjet


Autor Poruka

hrc987

29.09.2008. 09:40

poštovani, obraćam vam se jer trebam jedan savjet... već sam godinu dana u intimnim odnosima sa partnericom...u početku sam imao pomoć sa održavanjem erekcije kad smo bili intimni sa kondomom ( za vrijeme oralnog sexa ili zadovoljavanja rukom sve je bilo u redu, ali čim sam stavio kondom erekcija je skoro pa nestala )...nakon toga je partnerica počela piti kontracepcijske tablete yasmin i kod sexa bez kondoma nisam imao nikakvih probelam...sada ona opet razmišlja prestati piti tablete zbog ovih medijskih vijesti o smrti uzrokovane tabletama i ja se bojim da mi se stari problem opet ne javi...možete li me savjetovati kako riještiti taj problem? hvala

Antun Gršković, dr. med.

29.09.2008. 14:35

Problemi sa erekcijom koji se javljaju u nepravilnim razdobljima (dakle ponekad je dobro, a ponekad nije) ili su vezani za neku situaciju obično su psihogenog podrijetla. U stranoj literaturi reklo bi se da se radi o "performance anxiety". Dakle vi imate uredne erekcije i uredne spolne odnose dok ne koristite kondom. U trenutku kada ga stavite nastaje problem. Očito je da osjećate neku neugodu kada imate kondom i da se ne možete opustiti u toj mjeri da biste imali uredan odnos.
S obzirom da je prošlo neko vrijeme od kada je zadnji puta postojao problem, svakako ćete probati opet imati odnos noseći kondom. Ukoliko se problem i sada javi preporučam da uzmete Levitru od 10 mg prije spolnog odnosa. Kada se uvjerite da stvari mogu funkcionirati i sa kondomom s vremenom ćete prestati sa navedenom terapijom, a nastaviti sa spolnim odnosima na zadovoljstvo vas i vaše partnerice.