Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nateknut perpucij


Autor Poruka

kortina

05.05.2008. 23:05

Poštovani! Već tjedan dana patim što me peče i svrbi perpucij, naime izrazito prilikom spolnog odnosa(kojeg sada i nemam) glavić mi ne može izaći iz kožice, izgleda mi izvana kožica (zapravo cijeli penis) izrazito suh. Kožica oko glavića mi je nateknuta. Mokrenje mi je normalno, pri jačem izvlačenju glavića čini mi se kao da dolazi do pucanje kožice oko njega što me neopisivo peče. Zaista, higijena mi je na nivou i ne znam što bi mogao biti razlog ove moje situacije, stoga se obraćam Vama da mi kao specijalist pružite savjet. Unaprijed hvala!

Antun Gršković, dr. med.

18.06.2008. 13:25

Vjerojatno se radi o upali prepucija (kožice). Savjetujem 3 puta dnevno ispirati upaljeno područje sa 3% acidi borici. Ukoliko ne dođe do poboljšanja, možda ne bi bilo loše učiniti pregled dermatovenerologa. Nastavi li se javljati "pucanje" kožice prilikom retrakcije savjetujem cirkumciziju (obrezivanje).

Antun Gršković, dr.med.