Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanjce i pomoc


Autor Poruka

helena2712

04.01.2008. 19:30

Dragi doktore mislim da moj decko nema problema sa erektilnom disfunkcijom, ali prlikom diranja njegova penisa tocnije mastrubacije on svrsi, ali nema nikavih znakova da je svrsio tj.nema sperme pa me eto zanima vase misljenje o svemu tome!! Ja mislim da je problem vise psihicke naravi i zbog toga da ga ne mogu vise rucno zadovoljiti nego kada bi doslo do direktnog seksualnog odnosa!!
I htjela bi Vas zamoliti ako mislite da je potrebno da mi preporucite dobrog urolga i broj telefona na koji mogu ugovoriti pregled!
Unaprijed puno hvala

Antun Gršković, dr. med.

12.07.2008. 16:20

Iz pitanja nije mi jasno da li kod vašeg dečka nikada ne dolazi do izbacivanja sjemena (dakle i prilikom regularnog spolnog odnosa i masurbacije) ili samo kod ručnog zadovoljavanja?
Ukoliko nikada ne dolazi do ejakulacije potrebna je urološka obrada (krvna slika, hormonski status, UTZ prostate, sjemenskih mjehurića i testisa, cistoskopija te vazografija eventualno).
Ukoliko do ejakulacije ne dolazi samo kod masturbacije, a dečko tvrdi da je doživio orgazam onda mi u tome nema logike-možda se radi o simulaciji orgazma jer on sam ne doživljava u masturbaciji dovoljnu ugodu i opuštenost.