Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nezgodan problem


Autor Poruka

markons

11.01.2009. 20:45

Imam problema sa odrzavanjem erekcije prilikom odnosa proteklih 2 godine. Imam 29 godina, i ne patim od nekih bolesti. Naime prije odnosa u toku predigre erekcija je normalna da bi ponekad u momentu se izgubila. Mislite li da je problem samo psihicki ili se krije nesto u pozadini? Hvala

Antun Gršković, dr. med.

12.01.2009. 13:10

Nekoliko je stvari koje govore u prilog tomu da je problem psihogene prirode.
Prvo je vaš broj godina, drugo je to što navodite da erekcija bez poteškoća nastane u toku predigre i vjerojatno traje neko vrijeme, a treće da naglo prestane. Upitno u svemu ovome jest zašto to traje 2 godine i da li ste sami možda uočili neki faktor koji bi mogao utjecati na to (ponajprije u odnosu prema samom spolnom činu i prema partneru). Dakle ukoliko se erekcija javi bez poteškoća i traje, a onda u određenom trenutku naglo nestane sklon sam misliti da je uzrok psihogeni. Također ne znam da li se radi o stalnom partneru ili mijenjate partnere.
Obzirom na kratko pitanje preporučio bih za probu Levitru od 10 mg prije odnosa pa da vidimo hoće li s tim lijekom problem nestati. Ukoliko će problem nestati, s vremenom će se samopouzdanje vratiti i moći ćete prestati uzimati lijek.

markons

15.01.2009. 01:25

Hvala na brzom odgovoru!
Da li Levitru mogu kupiti bez recepta i da li se moram posavjetovati sa ljekarom prije no sto kupim lijek? Hvala jos jednom.

Antun Gršković, dr. med.

15.01.2009. 23:45

Ovisi o ljekarni, ponekad se može kupiti bez recepta, a ponekad je potreban privatni recept koji može dati i doktor opće medicine.