Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problem sa održavanjem erekcije


Autor Poruka

hrc987

02.06.2008. 18:45

imam 21 godinu i u zadnja 3 mjeseca imam problem sa održanjem erekcije.Naime, za vrijeme predigre ( kada me cura zadovoljava rukom ili oralno ) s erekcijom je ev u redu, ali čim stavim kondom i stavim penis u vaginu, erekcija nestaje, nekad već prilikom stavljanja kondoma, nekad nakon par sekundi sexa.Probao sam koristiti i šire kondome, ali ne pomaže. Možete li mi nekako pomoći da riješim ovaj problem?

Antun Gršković, dr. med.

18.06.2008. 13:25

Prema opisanome mogu zaključiti da su problemi nastali relativno naglo ili bolje rečeno da prije nisu postojali.
Dobar je znak što je erekcija prisutna prilikom nevaginalnog oblika zadovoljavanja jer prema tome može se zaključiti da je sa vaskularnim, hormonalnim i neurološkim statusom sve u redu. Za nastanak erekcije osim gore navedenog potrebna je i "usuglašenost" psihološkog statusa. Razgovor sa partnerom, duža predigra, drugi oblici opuštanja prije samog odnosa mislim da će postupno riješiti problem. Kada se vrati samopouzdanje i ostalo će profunkcionirati.

Antun Gršković, dr.med.