Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

terra

04.06.2007. 00:25

Poštovani doktore!
Moj muž ima 42 godine i do prije par godina nije imao nikakvih problema s erekcijom.S obzirom da želim još jedno dijete ginekolog mi je savjetovao u dane ovulacije odnose svaki dan kroz 7 dana, ja bih bila zadovoljna i sa 3-4 ali moj suprug to više nije u mogućnosti.Eventualno jedan put u tjednu i to je to.Dobio je dosta na težini, ima malo povišen kol. i trigliceride, PSA u redu.Što se tu može učiniti, ima li lijeka za to i pomalo me to čudi jer je kao mlađi bio izrazito navalentan.
Zahvaljujem na Vašem vremenu!

Neven Kapun, dr. med.

04.06.2007. 10:35

Sigurno je da bi promjena životnih navika sama po sebi pozitivno utjecala na želju za seksom .Tjelovježba pola sata dnevno,zdrava prehrana i prestanak pušenja osnove su za to..Sigurno bi bilo dobro i da više vremena provodite zajedno ,možda sami vikendom u prirodi ili kod kuće.Smanjnje tjelesne težine također.Ukoliko teže postiže erekciju trebao bi posjetiti urologa da mu se pretpiše jedan od PDE 5 inhibitora..(npr Levitra)..

dr Kapun

terra

04.06.2007. 22:30

Poštovani doktore!
Najljepše zahvaljujem na brzom odgovoru!

Neven Kapun, dr. med.

19.06.2007. 17:55

Nadam se da će sve biti ok., ako već nije...
dr Kapun