Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


potpuna psihološka disfunkcija


Autor Poruka

woop we

30.04.2010. 21:30

Pozdrav,imam 18 godina i imam uzasan seksualni zivot.Inace sam normalno "napaljen" na zene,kad masturbiram erekcije su sasvim normalne,isto tako redovito imam jutarnje erekcije pa cak ponekad i spontane preko dana kad primjerice legnem da malo odmorim i onda se maksimalno opustim pa dobijem erekciju.Međutim u realnim situacijama javlja se problem i to bez sumnje psihološke prirode,cak i ja to mogu zakljucit -).Prvi seks mi nije uspio,pretpostavljam zbog pritiska i slicno,drugi put sam uspio,ali s razlicitom curom,a treci put opet nisam uspio s tom s kojom sam drugi put uspio,i na kraju s trecom curom nisam uspio.Svaki put samog sebe psiholoski nastojim pripremit,opustit se i tako,uspijem se pripremiti, opustiti ali kad dode trenutak,kad krene predigra samo zablokiram,kao da nemam penisa,ne osjecam nista,jednostavno.da li bi mi pomogla levitra ili nesto slicno da rijesim tu blokadu

Antun Gršković, dr. med.

02.05.2010. 05:10

Levitra,od 10 mg za početak, bi pomogla. No preporučam da partnerici priznate problem i da zajedno poradite na njemu odmah na početku vaše veze. Jer ne bi bilo dobro da steknete psihičku ovisnost o Levitri ili nekom drugom takvom lijeku odnosno da pomislite da spolni odnos nije niti moguć bez prethodnog uzimanja takvog lijeka.

woop we

07.05.2010. 18:31

Da u redu , jos samo me zanima sto vi mislite o Epimenu i dali mozda znate moze li on zamijeniti Levitru ili slicne lijekove.Hvala

Antun Gršković, dr. med.

07.05.2010. 22:35

Nemam nikakvih informacija o proizvodu. Znam samo da su sastojci tog proizvoda svi oni koji se godinama spominju kao proerektilne supstance. S obzirom da navedene supstance imaju ograničenu učinkovitost mislim da je i sa ovim preparatom slično. No smatram da ono što ne šteti može koristiti.