Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Prilikom svršavanja nema ejakulata (sperme)


Autor Poruka

dido713

14.05.2010. 14:20

Poštovani,
dijagnosticirana mi je upala mjehura i dobio sam spasmex i antibiotike za istu.
Nakon nekoliko dana sam završio na hitnoj sa jakim bolovima u donjem abdomenu i opstrukcijom mokraćovoda. Pišao sam doslovno par krvavih kapi uz ogroman napor, a mjehur mi je bio pun, stavili su mi kateter, retenzija 1200ml i naknadno mi je utvrđeno na ultrazvuku da mi je najvjerojatnije opstrukciju prouzročio 7mm kamen u mjehuru. Dobio sam i tablete za opuštanje mišića; tablete su 400mg i zovu se CONTIF-nešto, ne znam točno. (U Engleskoj sam to dobio), pijem jednu ujutro.
Urolog mi je pokušao izvadit kamenčić (cistologija?) bez anestezije, samo uz anelgtik, al nije išlo. Naručen sam za operaciju, trenutno radim properativne mjere (krv, urin..). I sad nakon te cistologije, prilikom svršavanja nema ejakulata, osjetim da svršim, ali ne izađe na penis ništa.
Molim Vas za pomoć, što da radim, trenutno čekam rezultate urina i krvi, vjerojatno bez toga ne mogu urologu.
LP

Antun Gršković, dr. med.

14.05.2010. 22:10

Ne znam o kojim je tabletama riječ no prema vašoj priči sumnjam da je riječ o blokatorima alfa receptora ("tablete za opuštanje mišića"blunk. Nuspojava tih lijekova je i stanje koje nazivamo retrogradna ejakulacija pri čemu ejakulat, umjesto na vanjsko ušće mokraćne cijevi, odlazi u mokraćni mjehur. Ovo stanje detaljnije sam opisao u jednom od nedavno odgovorenih pitanja.

dido713

15.05.2010. 10:50

Prvo ispravak, nije cistologija neg cistoskopija happy I da, radi se upravo o tableti blokatorima alfa receptora. Da se nisam odmah tolko zabrinuo i ispaničario, pročitao bi nuspojave lijeka, a to je upravo jedna od njih. Tablete se i zezaju s normalnim kakanjem i puštanjem vjetrova, cijeli si čudan iznutra big-smile
Eto ako se nekome desi isto, pa napravi paniku.
Hvala na odgovoru,
LP