Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


svršavanje bez sperme


Autor Poruka

hatruly9

27.04.2010. 14:00

poštovanje
imam 46 god, od nedavno imam problema sa svršavanjem, to jest kad trebam svršit dođe mi da svrsim a ono nema sperme, to mi se dogodilo vise puta u dvs mjeseca, imam problema sa prostatom i imam često mokrenje pogotovo po noči bio sam kod urologa on mi je dao neke tablete za opustanje prostate (omnicin - 0,4mg) hvala

Antun Gršković, dr. med.

27.04.2010. 18:55

To je jedna od nuspojava Omnica kao i svih drugih tamsulozina. Dakle, Omnic relaksira vrat mokraćnog mjehura i na taj način smanjuje tlak u tom području. Time je vaše mokrenje olakšano no prilikom ejakulacije, ejakulat lakše putuje prema mjestu nižeg tlaka i zbog toga umjesto na vanjsko ušće mokraćne cijevi, ejakulat prođe u mokraćni mjehur. Vi i dalje proizvodite spermije u normalnoj količini, ali oni "odlaze na krivo mjesto". Ukoliko vam ta "estetska" činjenica ne smeta slobodno nastavite sa uzimanjem lijeka.