Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem!


Autor Poruka

EXP

02.04.2007. 21:30

Poštovani.

Moj problem je slijedeći.Imam 19 godina i u dosadašnjem tijeku života imao sam problema sa postizanjem i održavanjem erekcije.Tjekom spolnog odnosa u meni se javlja nesigurnost i zabrinutost dali ću uspijeti zadovoljiti partnericu.Nesigurnost u meni javlja se još od djetinjstva zbog hiperhidroze koju sam primjetio negdje tokom osnovne škole i koja me od tada prati kroz život.Naučio sam živjeti sa tim poremećajem i kako odrastam uspijevam ga sve bolje kontrolirati.Mislim da su moji problemi psihološkoga tipa pa me zanima slijedeće:
-gdje mogu potražiti pomoć?(studiram i trenutno sam u Zagrebu izvan svoga prebivališta)
-koliko bi me stručna pomoć izašla?

Unaprijed zahvaljujem.

Neven Kapun, dr. med.

04.04.2007. 11:30


Određeni postotak vaših vršnjaka ima slične tegobe.Za vas je važno da imate želju ,da su vam noćne erekcije dobre..Ukoliko duže od 6 mjeseci imte probleme sa postizanjem erekcije i njenim održavanjem posjetite urologa. Prgled možete obaviti na jednom od uroloških odjela zagrebakih klinika ili u našoj ambulanti (urološka ordinacija Kapun,Marjanovićev prilaz 6 Zagreb-o1-6604779).Cijena pregled kod nas 250 kuna.S obzirom na tegobe ,ako se isključe određeni mogući uzroci vjerojatno ćemo vam predpisati jedan od lijekova koji se daju kod problema sa erekcijom..npr Levitru ..

dr kapun