Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem s erekcijom


Autor Poruka

15.03.2009. 22:55

Poštovani!!evo ovako:Imam 24 godine i nisam imao seksualne odnose godinu dana(raznorazne obveze pa sam slabo i izlazio).No sad imam curu koju jako volim i poceli smo sa seksualnim odnosima prije mjesec i pol!Sve je bilo u redu, savrseno je sve stimalo medjutim nedavno smo pokusali vodit ljubav i ja sam postigao erekciju ali ne potpunu pa smo odustali, s tim da moram napomenuti da vecer prije sam spavao nekih 4-5 sati i bio sam umoran jako!!opet smo pokusali medjutim ja sam se pitao hoce li bit sve u redu i naravno nije bilo!!!primjetio sam na njoj razocaranje a rekla mi je i da misli da je ona kriva iako ja ne mislim tako!!!inace kad se sam zadovoljavam sve je u redu!!takodjer moram reci da mi ponekad jutarnje erekcije izostaju(i to kad slabo spavam)!!!Molim Vas za savjet jer lagano gubim samopouzdanje i bojim se neuspjeha!!!Kako se to moze lijeciti, jeli sve u glavi ili???

Unaprijed zahvaljujem

Antun Gršković, dr. med.

17.03.2009. 22:05

Prvi puta, razlog izostanka zadovoljavajuće erekcije, zaista može biti umor. No kasnije,kao i kod prethodnog upita, stvorio se začarani krug u kojoj glavnu ulogu igra vaša glava. Spolni odnos spontani je čin u kojem je najmanje potrebno pretjerano razmišljanje. Stvar je zaista u glavi i jedan ste među tisućama drugih mladih osoba koji imaju isti problem. A na vama je da izaberete hoćete li problem rješavati kvalitetnije,ali dugotrajnije i to razgovorom sa partnerom ili ćete proces "ozdravljenja" ubrzati nekim od PDE 5 inhibitora (npr Levitra, za početak od 10 mg).