Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem s erekcijom


Autor Poruka

ligaprvaka

26.03.2010. 12:05

Postovani,
Imam 30 godina i do sada nisam imao problema s erekcijom. Mogao sam imati 2-3 puta na dan.
Onda sam upoznao jednu predivnu djevojku, koja nema previse iskustva u sexu. I sama je to priznala. Zaista mi pravo stalo do te djevojke.
Nakon 2 mjeseca, pokusali smo voditi ljubav. I u tom pokusaju izgubio sam erekciju. Nisam mogao da postignem erekciju vise od 50 %.
U zadnja 2 mjeseca pokusali smo ponovo nekoliko puta i ista stvar se dogodila. Prije tog nisam imao tih problema. Poceo sam da razmislja o toj stavri, i sad nemam ni jutarnju ni nocnu erekciju.
sad pocinje da osjecam bol u predjelu prepona i bol u jajima.
Erekciju ne mogu da postignem vise od 50 %. Sad me brine bol u predjelu prepona i jaja.
Molim Vas za savjet

Antun Gršković, dr. med.

26.03.2010. 22:50

Moja je pretpostavka da je bol u preponama i testisima posljedica fiksacije na taj dio tijela koja je nastala zbog problema sa erekcijom. Odnosno, drugim riječima, vjerujem da bol ne bi postojala kada vi ne biste imali problema sa erekcijom. Slijedeća pretpostavka je da je do erekcijske disfunkcije došlo zbog napetosti koju ste osjećali zbog spolnog odnosa sa djevojkom do koje vam je tako puno stalo. Erekcijska disfunkcija ne nastaje "preko noći" osim ako je psihogenog podrijetla ili je posljedica traume (a to kod vas nije slučaj). Kada misli budu orijentirane na problem u tolikom opsegu kao kod vas onda također može doći do slabljenja jutarnjih i noćnih erekcija. Iako za noćne erekcije ne možete znati da li ih imate osim ako se slučajno ne probudite u datom trenutku. Mislim da je vaš problem psihogene prirode no ovako na daljinu ne mogu znati da li je i bol u testisima i preponama na neki način umišljena ili je posljedica nečeg drugog. Stoga bi radi tih bolova možda ipak bilo dobro da se javite urologu sa osnovnim laboratorijskim nalazima učinjenim kod sektorskog liječnika.