Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problemi sa erekcijom...


Autor Poruka

jozef

06.04.2010. 14:16

postovani imam 19 godina i imam sledeci problem.pre neko vece trebao sam da spavam prvi put sa novom curom i sve je bilo ok, predigra i te stvari,sve do momenta kad je trebalo da ga stavim.znaci erekcija pre toga super,bolja ne moze bit,kad navucem prezervativ i kad treba da ga stavim on se spusti i posle nece i nece.molim vas za odgovor,u cemu je problem.unapred hvala

Antun Gršković, dr. med.

06.04.2010. 23:20

Kao i kod većine drugih koji su svoj problem iznijeli na ovom forumu i kod vas se radi o psihogenoj erekcijskoj disfunkciji. S obzirom da je problem toliko jasan ne treba puno ni pisati o njemu jer je vec sve iznijeto u nekoliko navrata u prethodnim odgovorima. Ne postoji bolest kod koje u jednom trenutku erekcija bude savršena, a u drugom trenutku je nema. To je utjecaj vaše psihologije. Na vama je da odlučite da li ćete problem rješavati u razgovoru sa partnericom te ga na taj način nadvladati ili ćete uzeti npr Levitru kako biste stekli samopouzdanje, naravno ako nema kontraindikacija. Moj savjet je da pokušate ovom prvom metodom.

jozef

07.04.2010. 00:50

hvala vam puno.misio sam i sam da je to problem ali svakako sam htio cuti vase misljenje