Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem s održavanjem erekcije


Autor Poruka

mirek

23.08.2009. 17:50

Imam 44 godine i od prije godinu i pol dana počeo sam trošiti tablete za sniženje krvnog tlaka.Do tada nisam imao nikavih zdravstvenih problema niti sam se liječio od hipertenzije.
Unazad pola godine imam problem sa održavanjem erekcije.Imam normalan libido uzbudim se postignem erekciju ali je nemogu zadržati ni kratko vrijeme dok stavim kondom.
Za sniženje tlaka uzimam amlopin 5 mg i uzimao sam byol 2,5 mg ali mi ga je liječnik promjenio kada sam mu rekao za problem sa potencijom nibelom (1/4 tablete dnevno). Osjećam se dobro tlak mi je normalan ali sam depresivan zbog te situacije.
Zanima me dali mogu uzeti neku od tableta za održavanje erekcije npr. Levitru, Cialis ili ima nešto drugo što mogu uzimati uz lijekove koje uzima za tlak.
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Antun Gršković, dr. med.

02.09.2009. 23:05

Na žalost i Byol i Nibel spadaju u skupinu lijekova koji blokiraju beta receptore, a jedna od nuspojava primjene beta blokatora jest i erektilna disfunkcija.
S obzirom da se problem javio relativno rano nakon početka liječenje Byolom postoji opravdana sumnja da je vaš problem posljedica uzimanja tih lijekova. Stoga je prva stvar koju bih vama preporučio da popričate sa kardiologom o mogućnosti uzimanja nekog drugog lijeka umjesto beta blokera.

filadendron

15.03.2010. 16:20

imam problem kao Mirek ali...za razliku od njega erekcija mi se vraca i gubi vise puta! Dok penetriram u redu je. Cim promenim polozaj i dok se namestim u taj, neki novi polozaj,tj novu pozu, gubim erekciju! Potrebno mi je par minuta da je vratim a nekad i mnogo brze ali cim promenim polozaj opet isto. i primetio sam da gubim erekciju kada mi je telo pod opterecenjem tj kada koristim snagu misica ruku ili nogu(u zavisnosti od polozaja). Najvise mi odgovara kada mi je partnerka recimo na stolu a ja stojim.Tada nemam bas nikakav problem sa erekcijom. Sve ostalo....problem!!!! uopste mi nije jasno ima li ovo smisla i je li moguce promeniti ovo bez upotrebe nekih pilula
hvala

Antun Gršković, dr. med.

15.03.2010. 17:45

Nažalost, opisano stanje ne mogu povezati sa niti jednim poznatim uzrokom erekcijske disfunkcije. Najviše što mogu pretpostaviti jest do da je nekad prilkom promjene položaja tijela došlo do gubitka erekcije i da od tada vi povezujete jedno s drugim i zbog toga nastaje problem. Za početak prakticirajte odnos bez promjene položaja tijela, a onda ćete postupno, vi i vaša partnerica biti sve slobodniji. Mislim da vam tablete nisu potrebne.