Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem sa Erekcijom


Autor Poruka

Inkvizitor

22.02.2009. 13:20

Imam 22 godine bio sam jako sexualno aktivan do prije 3 mjeseca kad mi je propisana terapija za probleme sa zglobovima tablete Nobol, zanima me dali one uticu na moj problem sa erekcijom koja je slaba ili je nema.Nikad prije nisam imao takav problem,pusim kutiju cigareta dnevno,alkohol povremeno,dal je u meni nastao problem psiholoske prirode? Unaprijed zahvaljujem....

Antun Gršković, dr. med.

22.02.2009. 20:20

Ne znam u koju skupinu lijekova ovaj lijek pripada pa vas molim da napišete generičko ime lijeka.

Inkvizitor

24.02.2009. 10:05

Nobol
Sastav 1 tablete:
Glukozamin sulfat
Omega 3 riblje ulje (EPA 58,71% i DHA 40,21%)
Kondroitin sulfat
Vitamin E (DL-alfa-tokoferol acetat)

*RDA-preporucena dnevna doza
**RDA-nije odredjena

Pomocne materije: silicijum dioksid, natrijum karboksimetilceluloza, magnezijum stearat, mikrikristalna celuloza, stearinska kiselina.



Antun Gršković, dr. med.

24.02.2009. 23:40

Nažalost čini mi se da niti jedan od navedenih sastojaka ne bi trebao negativno djelovati na erekciju.
U svakom slučaju probajte ne uzimati lijek tjedan dana pa ćete vidjeti da li će se stanje popraviti. Ukoliko se ne popravi, problem je očito psihološke prirode s obzirom da je naglo nastao.

Inkvizitor

26.03.2009. 21:20

Tacno prije mjesec dana sam prestao pushiti i prije 15 dana konzumirati lijek koji mi je propisan i jako sam zadovoljan rezultatima jer se erekcija vratila i savrseno funkcioniram. Medjutim prije par dana pojavila se uzasna glavobolja prilikom ejakulacije i to u zadnjem lijevom dijelu glave, molio bi vas da mi kazete misljenje i da objasnite kako je moguce da lijek koji nebi trebao uticati na erekciju ustvari jeste uticao...ili je to zapravo placebo efekt u kojem sam ja umislio da zbog tih tableta ne mogu postici erekciju...hvala mnogo unaprijed.

Antun Gršković, dr. med.

28.03.2009. 11:20

Iskreno ne bih znao odgovor na vaše pitanje o glavobolji. Ukoliko bi to potrajalo odnosno redovito se javljalo preporučio bih pregled neurologa. A na drugo pitanje odgovor ste sami dali-vjerojatno je riječ o placebo efektu. U svakom slučaju dobro je da sada nema problema sa erekcijom.