Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problem sa erekcijom


Autor Poruka

miki1987

08.09.2009. 01:00

Postovani
Ovako, na pocetku je sve okay, ali s vremeno erekcija se gubi, i na kraju prestane. koji put se vrati tijekom odnosa tj. kad partnerica svrsi pa malo promjenimo pozu. Ovo se desava kad se partnerica i ja ne vidimo i kad nemamo redovni seksualni odnos, npr. ako se ne vidimo tjedan dana, prvih 3-4 dana je tako, i kad se erkcija izgubi, normalno nema ejakulacije. Ako redovno imamo seksualni odnos sve je okay, ali tih prvih par dana nako sto se duze ne vidimo stvarno je problem, Zanima me imali to veze sa mastrubiranjem, jer je mnogo intenzivnije i direktnije nego seksualni odnos tj. penetracija? penis mnogo jace stisnem sa rukom nego sto to moze vagina partnerice. Takodjer me zanima, je li nesto na psihickoj bazi?

Antun Gršković, dr. med.

08.09.2009. 10:30

Ne bih vam znao odgovor na vaše pitanje. Ali ne vidim organsku podlogu vašem problemu. Jer i sami ste rekli da nakon nekoliko dana bude sve u redu. Dakle ne bi trebalo imati veze sa masturbiranjem niti ičim sličnome. Očito je problem u nekoj vrsti psihičke "blokade" koja nastane nakon što duže ne vidite svojeg partnera. A onda kada opet steknete povjerenje, intimnost i rutinu, stvari se same od sebe poslože na mjesto.