Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problemi s erekcijom


Autor Poruka

stipe 90

01.09.2009. 21:40

pozdrav,imam 22 god,kratko cu reci svoj problem,velika sexualna iskustva nemam,sve je pocelo prosle god u 9 mj kada sam s djevojkom htjeo da obavimo ono al ja sam imao problem s erekcijom ,nije htjeo da se digne tak da kazem,na pocetku sam mislio da je uzbudjenje il umor ,pokusavali smo ponovo al uvjek s neuspjehom,razgovarao sam s njom ,do nje nije,sve je extra,u tih 9 mj dosta smo pokusavali al nikako,prije mjesec dana obavio sam pregled kod urologa ,vanjski pregled na testisu je dobar,na splovilu,ultrazvuk isto tako,dobio sam da pijem tablete PROVIRON i neke vitamine,drzao sam se terapije i nakon toga nije bilo uspjeha,urolog je rekao da je stvar samo psihe ,jos da napomenem jutarnja i vecernja erekcija dobra,nikakve bolesti nemam,volio bi da mi pomognete ,savjet il nesto ,i pitanje za tablete dinamico i ostala imena mogu li se kupit u inozemstvu austrija njemacka,kakav je im naziv hvala puno

Antun Gršković, dr. med.

02.09.2009. 23:10

Prema vašem opisu problema suglasan sam sa urologom u pretpostavci da se radi o psihogeno uzrokovanoj erektilnoj disfunkciji. U prilog tome idu uredne jutarnje i nokturalne erekcije.
Problem očito traje već 9 mjeseci i možda bi bilo dobro da pokušate sa nekim od PDE 5 inhibitora kao što je npr i Levitra sa početnom dozom od 10 mg pola sata do sat vremena prije spolnog odnosa. Problem će se, vjerujem, uz lijekove i podršku djevojke vrlo brzo riješiti, a tada više neće ni biti potrebe za daljnim medikamentoznim liječenjem. Taj lijek se i u inozemstvu prodaje pod istim imenom.