Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problem velik ko rusija


Autor Poruka

schranz

24.05.2010. 11:10


Prije svega ljep pozdrav Dr.
Ovako imam dva problema.Prvi je da erakcija nije potpuna.I to mi se pocelo desavati s novom curo,do koje mi je stvarno stalo i prosla su vec tri mjeseca i problem je jos ostao i jedan i drugi.Erakcija mi je jedino potpuna kad pocnem stavljati penis u vaginu i tad vec nastaje drugi problem uzasno brzo svrsim i tad mi pada erakcija.Sto mi se prije nije desavalo.S ovom je djevojkom malo drukciji sex malo je sramezljivija od predhodnih cura.Dakle drugi je problem sto prebrzo svrsim izvinite na izrazu al neznam strucni naziv...Posjeto sam doktora i on mi je postavio uobicajena pitanja.Dakle ujutro imam erakciju potpunu i kad se samozadovoljavam?Odgovor je da na oba pitanja. kad se samozadovoljavam zavisi dali gledam neki pornic koji me jako uzbuduje onda dosta brzo svrsim,a ako mislim na curu i stvari koje me pale traje normalno.Doktor mi je reko da ce mi to proci i da je to privremeno.Pa meni se necini privremeno ako traje vec 3 mjesca.I nabrzinu me otpilio iz ordinacije.mam 21.god. i do sad nikad nisam imao nekih problema,nisam alergican na nista...Molim vas za bilo kakav savjet!!!
Bojim se da mi to neupropasti vezu do koje mi je prvi puta u zivotu stalo tj.do nekoga.
Hvala unaprijed.

Antun Gršković, dr. med.

27.05.2010. 00:25

S obzirom da je jutarnja erekcija i erekcija prilikom samozadovoljavanja očuvana riječ je o psihogenoj erekcijskoj disfunkciji. Ako problem traje 3 mjeseca i vi želite ubrzati njegovo riješavanje preporučam Levitru 10 mg ukoliko ne postoje kontraindikacije za njeno uzimanje. Ona će poboljšati erekciju, ali i odgoditi ejakulaciju. Primjena prezervativa također može smanjiti osjetljivost glansa i tako odgoditi erekciju. Lokalna primjena anestetika još je jedna od mogućnosti koju možete isprobati no najprije pokušajte sa prethodno navedenim prijedlozima.

schranz

27.05.2010. 14:45

Hvala dr.puno ste mi pomogli.

schranz

27.05.2010. 14:45

Imam jos jedno pitanje..Cito sam po forumu i jos ste jedno decku predlozili te tablete.Rekli ste da ih neki daju bez recepta a neki ne.Pa me cisto zanima jeli potrebno otici kod dr.opce prakse?


Hvala jos jednom

Antun Gršković, dr. med.

28.05.2010. 01:00

To isključivo ovisi o ljekarni. Ponekad lijek daju isključivo uz predočenje privatnog recepta, a koji puta lijek izdaju bez recepta.