Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problemi nakon spolnog odnosa


Autor Poruka

prigues

04.11.2009. 20:10

Poštovani,
ne znam da li ovaj problem ulazi na nazivnik teme koju obrađujete, ali Vas molim kao stručnjaka, za savjet. O čemu se radi:
supruga i ja smo u braku već 12 godina i perfektno se slažemo u seksu. Niti jedno nije promiskuitetno. Ogroman problem nam stvara činjenica da kvalitetne seksualne odnose možemo imati samo par dana u mjesecu. Zašto? Zbog toga što nakon snošaja dobijem na glaviću crveni osip, koji nakon nekog vremena prijeđe u nemogući svrab. Isto je i kod nje. To je posebno izraženo par dana nakon prestanka njenog menstrualnog ciklusa: recimo, par dana nakon prestanka krvarenja možemo imati odnose bez takvih posljedica, nakon toga nastaje pakao; bijelo pranje koje izuzetno iritira i nju i mene. Onda ide klasično mazanje Plymicolom pa nekakve tablete (5 odjednom), itd u nedogled. Ne znam da li mi možete povjerovati kada Vam kažem da me / nas to dovodi već do ludila. Kod mene inače nikakvih peckanja, normalna ejakulacija. Znamo imati analne odnose bez prezervativa, ali uz naknadnu temeljnu higijenu, i bez vraćanja vaginalnom odnosu u istom činu.
Inače, toga se ne možemo riješiti već dobrih 6-7 godina, s tim da ima perioda s lakšim simptomima (obično nakon terapija). Molim Vas za mišljenje, s tim da ćemo ponovo ići kod ginekologa i urologa.
Unaprijed hvala!

Antun Gršković, dr. med.

07.11.2009. 19:20

Prema opisu najvjerojatnije se radi o nekoj vrsti alergije (kontaktnog dermatitisa). S obzirom da je na daljinu teško govoriti o čemu se točno radi, preporučam da se pri sljedećoj pojavi simptoma (crvenila) uputite dermatovenerologu. Po potrebi uzet će bris sa promjene, preporučiti alergološko testiranje ili preporučiti biopsiju promjene. Mislim da je suvišno uzimati lijekove ukoliko ne znate što točno liječite. Stoga je moj savjet posjet dermatovenerologu,a ne ginekologu/urologu.