Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


žensko pitanje o muškim "stvarima"


Autor Poruka

nkantol3

20.10.2009. 20:10

Imam 32.god, suprug 35. 14 smo godina zajedno. Počela sam primjećivati da neposredno prije odosa erekcija nije spontana ( što ja priželjkujem, s obzirom na to da se nisam zapustila, nekako priželjkujem da se još uvijek uzbudi kad me vidi, ili kad ga počmem dodirivati). Primjetila sam da kad počme sam sebe dolje dodirivati da se uzbudi, i onda nakon toga sve bude o.k. A ja bi najrađe plakala. Nekako mislim da li je do mene, ne uzbuđujem li ga više ( a ako ga i pitam sigurno mi neće reći : da, dušo, ne uzbuđuješ me više). Događa li se muškarcima u toj dobi da erekcija ne bude jaka, spontana čim mu partnerica priđe i da mu do znanja da joj je privlačan i da ga želi jednako, čak i više nego prije. Ne znam doista koga bi pitala, a da mi da nekakav odgovor.( mislim da nam sex - kad dođe do njega - nije dosadan, dapače, uspjela sam se potpuno osloboditi nekih svojih "blokada" povezanih uz konzervativniji odgoj, te potpuno prepustila čovjeku kog volim. Molim za savjet
hvala

Antun Gršković, dr. med.

22.10.2009. 00:05

Mislim da ste i sami svjesni da ovo pitanje ne spada u domenu urologije već u domenu psihologije odnosa partnera i seksualne medicine.
Iz vašeg opisa situacije vidljivo je da vaš suprug nema problema sa erekcijom.
Problem postoji između vas. Za nastanak problema potrebno je dvoje ljudi.
Za rješenje problema također je potrebno dvoje ljudi.
Kažu da su žene emotivno inteligentnije i da na perfidan način mogu postići ono što žele. Zato preporučam da na neki način zainteresirate partnera za odnos u onoj mjeri koji biste vi to htjeli. Vjerujem da vi najbolje poznajete svojeg supruga i da ćete sami najbolje znati koji je to način. Jer slažem se s vama kada kažete da ne možete otvoreno pitati supruga "sviđam li ti se još"? Jer na takvo pitanje iskrenog odgovora nećete dobiti.
Agresivni pristup i traženje odgovora pošto poto, prema mojem mišljenju može biti samo kontraproduktivan.
To je jedino što vam mogu reći. Druge odgovore i rješenja pronaći ćete sami.