Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Puknuta žilica


Autor Poruka

db_kleopatra

05.01.2009. 22:45

Imam jedan problem, zapravo moj dečko. Jučer mi je rekao da mu je pukla kapilara ili žilica na penisu, pojavila se malo veća plava mrlja, to ga ne boli no zabrinuti smo. To se dogodilo u toku dana, jer to ujutro pri tuširanju nije primjetio. Zanima nas kako se to moglo dogoditi i je li to opasno, što napraviti, hoće li to samo nestati ili treba posjetiti liječnika. Nismo imali spolne odnose ta dva dana, ali možda je i moguće da je zbog toga.

Antun Gršković, dr. med.

06.01.2009. 22:30

Ne razumijem iz pitanja gdje se nalazi "žilica"?
Obično pod žilica ljudi misle na frenulum (tanka nit kože koji se nalazi sa donje strane penisa) i ta vezica najčešće pukne prilikom spolnog odnosa. Ukoliko je to to onda biste trebali posjetiti urologa i učiniti manji zahvat da se to više ne dogadja. Ukoliko se radi o nekoj drugoj žilici/kapilari i nije bolno i penis normalno postiže erekciju onda preporučam da malo sačeka jer pretpostavljam da će modrica proći kroz par dana.