Erekcijska disfunkcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 98 | Broj poruka: 362

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Unutranja strana prepucija , pomoć molim


Autor Poruka

MarkoAurelije

15.04.2009. 15:45

Dobar dan , htio bih pitati nešto u vezi mog problema !

Ovako znači kod odnosa mi puca unutarnja strana prepucija koja je fizički povezana s kožom na glaviću penisa , i to po već nekoliko puta ! Zašto dolazi do toga ? Kako spriječiti ?

Pošto sam vidio da ste nekom rekli da mora na manji kirurški zahvat ! Htio bih vas zamolit da mi objasnite o tome zahvatu , mane , posljedice itd... ?

unaprijed Hvala !

Antun Gršković, dr. med.

18.04.2009. 20:45

Do toga najčešće dolazi radi učestalih upala nakon kojih tkivo prepucija gubi svoju elastičnost. Ukoliko se to ponavlja kod svakog spolnog odnosa i vama bih preporučio učiniti cirkumciziju, naravno nakon pregleda urologa. To je kraći zahvat koji se izvodi u lokalnoj anesteziji, a smisao mu je u odstranjivanju kože prepucija. Nakon zahvata potrebno je mirovati 3-5 dana, a apstinirati od stimuliranja penisa oko 3 tjedna. Glans penisa poslije operacije je osjetljiviji (jer više nije zaštićen kožom prepucija) no nakon mjesec, dva dana ta osjetljivost nestane. Higijena takvog penisa je kvalitetnija i često su pacijenti nakon zahvata zadovoljniji spolnim životom.