Genitalne bradavice


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11 | Broj poruka: 86

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Genitalno crvenilo


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

AnaBanana1996

18.10.2016. 09:35

Molim vas pomoc! U zadnje vrijeme sam primjetila pojacan bjelkasti iscjedak iz rodnice koji bi ponekad bio obilnij, ponekad malo manje, nekad sluzav a nekad sirast ali svakako uvijek je prisutan.. jutros sam zatim primjetila crvenilo na stidnoj usni (jako izrazeno) i par kao malih potkožnih bubuljica koje nisu velike ali ih ima 3-4 jedna kraj druge.. na dodir nisu bolne ali imam neugodan nagon za cesanjem, kao kad se iritira koza od alergije ili uboda komarca.. studiram na zdravstvenom sveucilistu pa sam upoznata sa spolnim bolestima, jeli ovo pocetak nekog ozbiljnijeg stanja?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

18.10.2016. 10:10

Ne vjerujem da je početak nekog ozbiljnijeg stanja, ali za točnu dijagnozu i liječenje bilo bi najbolje da se javite ginekologu.

Leon45

09.11.2016. 22:45

Pozdrav imam jedan problem ali ne znam kako da ga se rijesim na djelu prije pocetka penisa tj na mjestu spajanja koze donjeg djela stomaka i pocetka koze penisa(prije vrata) imam kao crvenilo bubuljicu koja je glatka ali ne zeli se istisnuti boli a jos vrci problem je sto na lijevoj stranj imam nesto ko da koza raste preko koze i kad pokusam istisnuti bilo sta od ovog boli jako a nekad kad istisnem izlazi krv ali opet zaraste i nikako da se rijesim toga,sta to moze biti infekcija urasla dlaka? Trazio sam po internetu ali nisam nista nasao...

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

05.12.2016. 20:55

Na temelju onoga što ste napisali, ne može se niti približno reći o čemu je riječ.