Hepatitis C


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 87 | Broj poruka: 388

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


majo javi se


Autor Poruka

zrinka

12.12.2005. 22:30

majo javi se kako si prošla na testiranju nakon 12 tjedana terapije..a i kao si inače..
pozdrav

maja

13.12.2005. 18:40

Ej Zrinka hvala ti sto pitas ali jos ne znam rezultate jer mi ovdje u Bosni moramo cekati na dobre duse Hrvatske ili Slovenije pa da i nama posvete malo pažnje te odluce pogledati u kakvom je stanju naša jetra.
Ma jako sam u bed-u mislim da mozda nece biti ok jer sam bila dosta nemarna nisam imala uvjeta da radim analize te nisam nikako testirala neutrofile ali to je sve opravdano pa nisam valjda na Boga drvlje bacala dat ce zdravlja, nadam se....Javim ti kada budem znala a do tada cu staviti kamen u cipelu da me zulja da barem to bude lose a rezultati ok...Hvala ti ok. a kako si ti, jesam nekulturna sorry

zrinka

13.12.2005. 22:55

ajde majo drži se i dalje.Nije mi baš jasno jesi li još uvijek na terapiji (prošla si 12 tjedana) a nisi napravila test i dali radiš krvnu sliku svakog mjeseca???
Pozdrav

maja

27.12.2005. 16:04

Evo Zrinka i ja sam negativna hvala ti na podrsci i da znas da si me potakela na razmisljanje o tome kako jos ima dobrih ljudi zelim ti sve najljepse za blagdane i cuvaj mi se pusa