Menopauza


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 45 | Broj poruka: 98

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Genitalni organi_hitno


Autor Poruka

Vogue

19.03.2007. 20:55

treba mi strucan savjet,imam decka ali posljednja 2dana nisam imala spolni odnos,i jutros nakon sto sam se vratila s fakulteta sam primjetila da mi je otekla jedna od unutarnjih stidnih usana,inace su iste velicine.Tog jutra vozila sam biciklu otprilike pola sata.,moze li to bit uzrok???..Uzasno je neugodan i bolan osjecaj dok hodam i pogotovo dok sjedim..pomozite u cemu je stvar???

Prof. dr. sc. Velimir Šimunić, dr. med.

04.04.2007. 13:55

Poštovana,

Trebali biste se javiti na ginekološki pregled kako bi se točno utvrdilo o čemu je riječ. Moglo bi se raditi o upali Bartholinove žlijezde čiji sekret vlaži predvorje rodnice. Ukoliko ta upala ne prođe na konzervativno liječenje (antibiotici, oblozi) potrebno je ambulantno kirurško liječenje. Ukoliko se do sada niste već javili ginekologu, preporučam da se javite u Kliniku za ženske bolesti i porode u Zagrebu (Petrova 13), ili ginekološku ambulantu nadležne županijske bolnice.