Ne-Hodgkinov limfom


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 47 | Broj poruka: 232

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


kvrzica pod pazuhom


Autor Poruka

nada22

18.04.2010. 18:45

poštovani..prije 2 tjedna napipala sam kvržicu po lijevim pazuhom,ne u samoj pazušnoj jami nego malo niže...tada sam trebala dobit menstruaciju i bolile su me grudi..bolilo me i u tom djelu gdje se nalazi kvržica..zatezalo me je kod pomicanja ruke naglo u stranu malo probadalo i slično..bol je nakon tjedan dana nestala jos se kasnije javljala ali puno manje..kvržica je jos uvijek tu onami nije nestala..mogu je micati okrugla je i veličine zrna graska ili manje...sto bi to moglo bit??i da napomenem nije me boljela na dodir..doduše u početku kad su se bolovij javili nisam ni pipala po tome...i inače imam 20 god...hvala

Prof. dr. sc. Igor Aurer, dr. med.

19.04.2010. 22:45

Draga Nado,

Prema opisu kvržica najvjerojatnije nije limfni čvor, već pripada potkožju, možda nekakav upaljen korijen dlake (pogotovo ako se depilirate) ili slično. Ako vas zabrinjava, otiđite svom liječniku da vas pregleda.

Puno pozdrava

Prof. Aurer