Pretilost


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 121 | Broj poruka: 389

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


nuspojave reductila


Autor Poruka

valentinaal

28.05.2008. 23:30

Pijem reductil 2 tjedna, dobrog sam zdravlja i jedina nuspojava je bila suha usta i pojaćana potražnja za tekućinom, kile na žalost sam tek skinula 3 u ta dva tjedna ali bolje i to jer se moja želja za slatkim i prejedanjem smanjila, sada jedem uravnoteženo i shvačam da je to samo želja a ne stvarna potreba, dakle 1 cilj je postignut!!

Ono što mene mući je jedna nuspojava, na lijevoj ruci zadnja dva prsta mi trnu i to već 3 dana konstantno, nekad mi trne sve do lakta, ali prsti konstantno, tlak je uredo, spavam dobroi nikakve druge promjene ne primjećujem.
danas nisam popila tabletu i zanima me dali da napravim pauzu, dal da prestanem piti ili da nastavim jer je to jedna od nuspojava koja nakon određenog vremena prestane?

Mr. sc. Tamara Poljičanin, dr. med.

17.07.2008. 11:30

Nisam baš uvjerena da se radi o nuspojavi Reductila, možda je u pitanju pritisak na lakatni živac. U svakom slučaju trebalo bi Vas pregledati, najvjerojatnije učiniti i EMNG živaca ruku. Do tada pripazite da se ne oslanjate na lakat i da ne spavate potrbuške sa rukama ispod glave.